×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/nalog14/public_html/images/stories/ ×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/

 LEGI SISTEMI

Stabilna i kvalitetna ograda, koja svojom namjenom ispunjava sve zahtjeve industrijskog, komunalnog i privatnog sektora.

Više o tome

"G&Z Trejd" d.o.o. svojim cijenjenim kupcima svakodnevno obezbjeđuje bogatu ponudu proizvoda vrhunskog kvaliteta!
Iz ponude izdvajamo:
• Vodomaterijal;
• Sanitarije;
• Proizvodi za grijanje;

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProId63eaa5032d

Kupljene proizvode dostavljamo vlastitim dostavnim vozilima.
Pored bogate ponude proizvoda, preduzeće pruža usluge ugradnje sanitarija, vodomaterijala i materijala za grijanje. Svi proizvodi koje ugrađujemo se nalaze u bogatoj ponudi u našem prodajnom objektu, po pristupačnim cijenama. Iz ponude usluga posebno ističemo usluge montaže "LEGI" ogradnih sistema.
Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. je generalni zastupnik za BiH poznatog njemačkog proizvođača "LEGI", čiji proizvodi su sastavni dio naše ponude.
"LEGI" ograde se izrađuju u standardnim bojama, a kupcima je omogućena izrada u bojama po narudžbi. U ponudi se nalaze 4 standardne boje "LEGI" ograda:

Red. br. Boja Broj
1. močvarno zelena RAL 6005
2. čisto bijela RAL 9010
3. beton siva RAL 7023
4. antracit siva RAL 7016

 

"LEGI" ograde se 60 godina ugrađuju na mnogim površinama gdje su pokazale izuzetan kvalitet. Duga tradicija i vrhunski kvalitet su stvorili izuzetno povjerenje kupaca u svijetu. "LEGI" ograde imaju široku primjenu i nalaze se na prostorima različite namjene:

• Industrijski posjedi;
• Sportski tereni;
• Privatni posjedi;
• Gradske površine,

i razne druge površine različite namjene.

Sklapanjem se može postići visina do 12 m sa namjenskim stubovima. Elementi se ugrađuju bez stuba i sa stubom, tj. postoje paneli sa stubovima i stopama, koji se sklapaju bez zavarivanja. Postavljaju se u više visina, od 60 cm do 240 cm, a za stadione se postavljaju ograde sa većim visinama.

Vrhunski kvalitet postižu zahvaljujući postupcima obrade, a prema obradi se dijele po vrstama:

• Toplo cinkovane;
• Toplo cinkovano plastificirane.

Zahvaljujući modernim postupcima obrade, ograde su pokazale izuzetne rezultate na različitim podnebljima, sa raznolikim klimatskim karakteristikama. Izuzetno su otporne na vanjske vremenske uticaje, a na zaštitu od korozije se daje garancija u trajanju od 20 godina.

Posebne prednosti su konkurentne cijene i izuzetan kvalitet proizvoda.

Iz ponude možete izabrati proizvode poznate njemačke kompanije "LUTZ", sa kojom "G&Z Trejd" d.o.o. ima ugovor za plasman ograda na području BiH.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProId8c3d5a6c32

 

 

Proizvodnja

{gallery}stories/proizvodnja::::0{/gallery}

"G&Z Trejd" d.o.o.

Nova Topola
Gradiška Cesta bb

Vlasnik: Popović Jovanka
Kontakt osoba: Popović Stojan

Mob.: +38765 402 982
Fax.: +38751 892 484

Web adresa: www.gztrejd.com

E-mail:
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Montaža "LEGI" ograda je izuzetno brza i jednostavna. Ogradni paneli se ugrađuju bez zavarivanja, prema preporukama proizvođača, sa originalnim dijelovima za spajanje.

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. izvodi sve potrebne radove na montaži "LEGI" ogradnih sistema.

Montaža se odvija u tri dijela:

· Ogradni paneli se kače za kvačice ili kukice na stubovima;
· Lajsne se kače preko ograde na kvačice ili kukice na stubovima;
· Kapica se montira i zateže na stub sa sigurnosnim vijkom.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProId7fa651ed58

Oštri i tupi uglovi ograde se izrađuju povezivanjem dva panela ograde sa namjenskim kopčama od prohrom čelika V2A. "LEGI" spajalice se postavljaju na sredini rešetkastog ogradnog panela i pričvrste vijkom. Na gornjem i donjem dijelu se postavlja inox povezivač, koji se pričvrsti specijalnim kliještima. Prema potrebi, može se postaviti i ugaoni stub.

Stubovi se postavljaju na međusobnoj udaljenosti od oko 2.500 mm.

Neravnine na terenu se jednostavno savladavaju spuštanjem ili podizanjem ogradnih panela po jednom metru dužine, pri čemu se ne narušava stabilnost ograde. Ograda se fiksira namjenskom stezaljkom.

Ogradne rešetke se mogu montirati tako da krajevi vertikalnih žica budu okrenuti prema gore ili prema dolje. Stubovi se postavljaju prema potrebi nivelacije na određenu udaljenost, sa potrebnim pomjeranjima do 50 mm. Nivelacija ogradnih rešetki je moguća u lijevu ili desnu stranu do 50 mm.

Nakon postavljanja ograde, na kukice ili kvačice se postavlja četvrtasta metalna lajsna i pričvršćuje metalnom kapom. Ogradna rešetka se može prilikom montiranja lajsne podići do 40 mm i pričvrstiti za stub. Na taj način se postiže varijabilna nivelacija, koja odstupa od koraka od 50 mm.

Na stubove se postavljaju kape u žljebove, koje se učvršćuju namjenskim vijkom. Na inox vijak se postavlja plastični čep.

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. - kvalitetna montaža "LEGI" ograda, na osnovu dugogodišnjeg iskustva!

U ponudi prodajnog objekta preduzeća "G&Z Trejd" d.o.o. se nalazi materijal za grijanje, vodomaterijal i sanitarije, od početka do završetka radova. Pored bogate ponude izvodimo i ugradnju naših proizvoda.

Preduzeće je ovlašteni zastupnik poznatog njemačkog proizvođača "LEGI", čije ograde i kapije imamo u našoj ponudi. Pored gotovih proizvoda preduzeće ima sva potrebna ovlaštenja i iskusne radnike, koji izvode montažu kupljenih proizvoda, prema narudžbi kupca.

Materijal za grijanje, vodomaterijal i sanitarije nabavljamo od dokazanih proizvođača, čiji proizvodi se ističu kvalitetom. Svi proizvodi se ističu modernim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i izuzetnim eksploatacionim karakteristikama. Priznati kvalitet u svijetu je povoljna garancija za naše cijenjene kupce.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProIdfdcff46b39

U našoj ponudi se nalaze "LEGI" proizvodi koji su poznati u svijetu po izuzetnim eksploatacionim karakteristikama.

"LEGI" ograde su montažnog tipa i spajaju se bez zavarivanja. Jednostavna montaža se izvodi pomoću namjenskih proizvoda, koji se izrađuju na osnovu 60 godina duge tradicije poznatog njemačkog proizvođača i stalnog prikupljanja informacija o novim zahtjevima i standardima modernih građevinara.

U ponudi preduzeća "G&Z Trejd" d.o.o. se nalaze brojni "LEGI" proizvodi:

· Nekoliko tipova panelnih ograda;
· Nekoliko modela kapija;
· Stubovi za ograde;

Kompletna ponuda dodatnih dijelova, koji se koriste kod montaže ograde.

Posebna prednost "LEGI" ograda je izuzetna otpornost na koroziju, koja se postiže savremenim postupcima obrade površine. Svi proizvodi su toplo cinkovani ili toplo cinkovani i plastificirani.

Ograde odlikuje izuzetna stabilnost, moderan dizajn i izuzetne eksploatacione karakteristike. Otporne su na vanjske atmosferske uticaje, padavine, zagađenje vazduha u modernim gradovima, a svoj kvalitet su dokazale u različitim podnebljima, sa različitim klimatskim karakteristikama.

Iz ponude "LEGI" proizvoda možete izabrati nekoliko modela kapija:

· Jednokrilne;
· Dvokrilne;
· Klizne kapije na šini;
· Klizne kapije
· samonosive.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProId7bc9833a41

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. je zastupnik za BiH poznatog njemačkog proizvođača "LEGI", čiji proizvodi su sastavni dio naše ponude.

"LEGI" ima dugu poslovnu tradiciju i izuzetne rezultate sa svojim proizvodima, što najbolje potvrđuje veliki broj zadovoljnih kupaca u svijetu. Poslovanje se zasniva na stalnoj primjeni novih rješenja, koja se razvijaju u skladu sa zahtjevima modernog tržišta i savremenih standarda.

Vrhunski kvalitet, jednostavna montaža i povoljne cijene su osnova poslovnog uspjeha dokazanog njemačkog proizvođača.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProId7d938ed879

Sve je počelo prije 60 godina!

· 1949. godine osnovana je firma LEGI GMBH u Moersu, Sjeverna Vestfalija, Njemačka.
· 60 godina razvoja tehničkih inovacija;
· 60 godina osvajanja novih proizvoda;
· 60 godina izgradnje i proširenja naših postrojenja;
· 60 godina uspjeha, koji se vidi u osmišljavanju i realizaciji novih ideja;

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. u svojoj ponudi ima bogat izbor "LEGI" proizvoda različite namjene. Kao ovlašteni zastupnik, sa dugogodišnjim iskustvom i razvijenom saradnjom, cijenjenim kupcima pružamo potrebne garancije na kvalitet proizvoda, koji se već 60 godina ugrađuju u mnogim zemljama svijeta.

Svi proizvodi se ističu kvalitetom i atraktivnim dizajnom, tako da se koriste za ugradnju na površinama različite namjene. "LEGI" ograde djeluju podjednako atraktivno na industrijskim posjedima, privatnim posjedima, gradskim površinama, sportskim terenima i drugim površinama različite namjene. Funkcionalnost je dokazana tokom 60 godina ugradnje u raznim zemljama i podnebljima, a značajna sredstva se ulažu u stalno usavršavanje.

Širok asortiman proizvoda poznatog njemačkog proizvođača je dostupan našim kupcima, po povoljnima cijenama!

 

Iz ponude možete izabrati i proizvode poznate njemačke kompanije "LUTZ", sa kojom "G&Z Trejd" d.o.o. ima ugovor za plasman ograda na području BiH.

Preduzeće G&Z trejd u ponudi imai i proizvode poznate njemačke kompanije "LUTZ", sa kojom "G&Z Trejd" d.o.o. ima ugovor za plasman ograda na području BiH.

Firma Karl Lutz Nachf. GmbH je uspostavljena kao njemačka porodična firma prije više od 100 godina. Za to vrijeme je stekla ogromno iskustvo na tržištu.

Korporativni klijenti - mogu osloniti na stručnost firme kada su u pitanju ograde, vrata, rampama ili druge kontrole pristupa.

Privatni korisnici - Ima široku ponudu za privatne korisnika a uz to dajemo besplatne savjete na osnovu vaših potreba.

Materijal - Nudimo velik izbor materijala direktnim korisnicima ali takođe i za dalju prodaju.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/22-razno#sigProIdd134062a8c