Ponuda

U ponudi prodajnog objekta preduzeća "G&Z Trejd" d.o.o. se nalazi materijal za grijanje, vodomaterijal i sanitarije, od početka do završetka radova. Pored bogate ponude izvodimo i ugradnju naših proizvoda.

Preduzeće je ovlašteni zastupnik poznatog njemačkog proizvođača "LEGI", čije ograde i kapije imamo u našoj ponudi. Pored gotovih proizvoda preduzeće ima sva potrebna ovlaštenja i iskusne radnike, koji izvode montažu kupljenih proizvoda, prema narudžbi kupca.

Materijal za grijanje, vodomaterijal i sanitarije nabavljamo od dokazanih proizvođača, čiji proizvodi se ističu kvalitetom. Svi proizvodi se ističu modernim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i izuzetnim eksploatacionim karakteristikama. Priznati kvalitet u svijetu je povoljna garancija za naše cijenjene kupce.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/ponuda#sigProIdfdcff46b39

U našoj ponudi se nalaze "LEGI" proizvodi koji su poznati u svijetu po izuzetnim eksploatacionim karakteristikama.

"LEGI" ograde su montažnog tipa i spajaju se bez zavarivanja. Jednostavna montaža se izvodi pomoću namjenskih proizvoda, koji se izrađuju na osnovu 60 godina duge tradicije poznatog njemačkog proizvođača i stalnog prikupljanja informacija o novim zahtjevima i standardima modernih građevinara.

U ponudi preduzeća "G&Z Trejd" d.o.o. se nalaze brojni "LEGI" proizvodi:

· Nekoliko tipova panelnih ograda;
· Nekoliko modela kapija;
· Stubovi za ograde;

Kompletna ponuda dodatnih dijelova, koji se koriste kod montaže ograde.

Posebna prednost "LEGI" ograda je izuzetna otpornost na koroziju, koja se postiže savremenim postupcima obrade površine. Svi proizvodi su toplo cinkovani ili toplo cinkovani i plastificirani.

Ograde odlikuje izuzetna stabilnost, moderan dizajn i izuzetne eksploatacione karakteristike. Otporne su na vanjske atmosferske uticaje, padavine, zagađenje vazduha u modernim gradovima, a svoj kvalitet su dokazale u različitim podnebljima, sa različitim klimatskim karakteristikama.

Iz ponude "LEGI" proizvoda možete izabrati nekoliko modela kapija:

· Jednokrilne;
· Dvokrilne;
· Klizne kapije na šini;
· Klizne kapije
· samonosive.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/ponuda#sigProId7bc9833a41