O nama

"G&Z Trejd" d.o.o. svojim cijenjenim kupcima svakodnevno obezbjeđuje bogatu ponudu proizvoda vrhunskog kvaliteta!
Iz ponude izdvajamo:
• Vodomaterijal;
• Sanitarije;
• Proizvodi za grijanje;

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/onama3#sigProId63eaa5032d

Kupljene proizvode dostavljamo vlastitim dostavnim vozilima.
Pored bogate ponude proizvoda, preduzeće pruža usluge ugradnje sanitarija, vodomaterijala i materijala za grijanje. Svi proizvodi koje ugrađujemo se nalaze u bogatoj ponudi u našem prodajnom objektu, po pristupačnim cijenama. Iz ponude usluga posebno ističemo usluge montaže "LEGI" ogradnih sistema.
Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. je generalni zastupnik za BiH poznatog njemačkog proizvođača "LEGI", čiji proizvodi su sastavni dio naše ponude.
"LEGI" ograde se izrađuju u standardnim bojama, a kupcima je omogućena izrada u bojama po narudžbi. U ponudi se nalaze 4 standardne boje "LEGI" ograda:

Red. br. Boja Broj
1. močvarno zelena RAL 6005
2. čisto bijela RAL 9010
3. beton siva RAL 7023
4. antracit siva RAL 7016

 

"LEGI" ograde se 60 godina ugrađuju na mnogim površinama gdje su pokazale izuzetan kvalitet. Duga tradicija i vrhunski kvalitet su stvorili izuzetno povjerenje kupaca u svijetu. "LEGI" ograde imaju široku primjenu i nalaze se na prostorima različite namjene:

• Industrijski posjedi;
• Sportski tereni;
• Privatni posjedi;
• Gradske površine,

i razne druge površine različite namjene.

Sklapanjem se može postići visina do 12 m sa namjenskim stubovima. Elementi se ugrađuju bez stuba i sa stubom, tj. postoje paneli sa stubovima i stopama, koji se sklapaju bez zavarivanja. Postavljaju se u više visina, od 60 cm do 240 cm, a za stadione se postavljaju ograde sa većim visinama.

Vrhunski kvalitet postižu zahvaljujući postupcima obrade, a prema obradi se dijele po vrstama:

• Toplo cinkovane;
• Toplo cinkovano plastificirane.

Zahvaljujući modernim postupcima obrade, ograde su pokazale izuzetne rezultate na različitim podnebljima, sa raznolikim klimatskim karakteristikama. Izuzetno su otporne na vanjske vremenske uticaje, a na zaštitu od korozije se daje garancija u trajanju od 20 godina.

Posebne prednosti su konkurentne cijene i izuzetan kvalitet proizvoda.

Iz ponude možete izabrati proizvode poznate njemačke kompanije "LUTZ", sa kojom "G&Z Trejd" d.o.o. ima ugovor za plasman ograda na području BiH.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/onama3#sigProId8c3d5a6c32