LEGI ograde

"LEGI" ograde predstavljaju izuzetno rješenje za površine različitih namjena i veličine. Izrađuju se u visinama od 60 cm do 240 cm, a nastavljanjem uz odgovarajuće stubove se mogu izraditi do 12 m visine.

Estetski se lako uklapaju u raznovrsna stilska okruženja, a izrađuju se u bojama po narudžbi kupca, kao i u standardnim bojama:

Red. br. Boja Broj
1. močvarno zelena RAL 6005
2. čisto bijela RAL 9010
3. beton siva RAL 7023
4. antracit siva RAL 7016

U ponudi se nalazi nekoliko modela ograda:

· LEGI R - FIT

Sistem ograđivanja LEGI R - FIT koristi R-Fit stub kao nosač. Povezivanje stuba i rešetkaste ograde se izvodi pomoću jednog vijka, čime se ogradi daje izuzetan dizajn. Zaobljene ivice stvaraju potrebnu zaštitu od povreda, a kapice koje se montiraju na stub daju ogradama elegantan završetak.

· LEGI R - FIL

Koristi rešetkasti stub, čime se dobija neupadljiva ograda, koja je posebno pogodna za zelene površine, gdje bi se klasične fosne smatrale estetski neodgovarajućim.

Zadivljujuće jednostavna i brza montaža ograde u dva poteza, povoljne mogućnosti transporta i skladištenja i jeftina cijena daje optimalan odnos kvalitet - cijena, koji opravdava ponekad gradnju ove LEGI R Fil ograde i izvan zelenih površina, kao npr. sportski tereni, industrijske građevine, itd.

Toplo cinkovanje po standardu DIN EN ISO 1461, kombinovano sa dodatnim plastificiranjem tj. takozvanim elektrostatičkim mokrim lakiranjem, nudi optimalnu zaštitu od korozije u standardnim tonovima boja.

"LEGI" ograde se ugrađuju na različitim prostorima, a izrađuju se prema namjeni i okruženju u kome se postavljaju. Pored "LEGI" R - FIT i R - FIL ograda, u ponudi se nalaze i razni drugi namjenski modeli. R - PUR, R - ukrasna, za stadione i razni drugi modeli se koriste za ograde različite namjene.

U okviru ponude "LEGI" proizvoda se nalaze i vijci za montažu, hvatači lopte i brojni drugi zanimljivi i praktični proizvodi!

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/legi/legi-ograde#sigProId688144ba85