Zastupamo

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. je zastupnik za BiH poznatog njemačkog proizvođača "LEGI", čiji proizvodi su sastavni dio naše ponude.

"LEGI" ima dugu poslovnu tradiciju i izuzetne rezultate sa svojim proizvodima, što najbolje potvrđuje veliki broj zadovoljnih kupaca u svijetu. Poslovanje se zasniva na stalnoj primjeni novih rješenja, koja se razvijaju u skladu sa zahtjevima modernog tržišta i savremenih standarda.

Vrhunski kvalitet, jednostavna montaža i povoljne cijene su osnova poslovnog uspjeha dokazanog njemačkog proizvođača.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/zastupamo#sigProId7d938ed879

Sve je počelo prije 60 godina!

· 1949. godine osnovana je firma LEGI GMBH u Moersu, Sjeverna Vestfalija, Njemačka.
· 60 godina razvoja tehničkih inovacija;
· 60 godina osvajanja novih proizvoda;
· 60 godina izgradnje i proširenja naših postrojenja;
· 60 godina uspjeha, koji se vidi u osmišljavanju i realizaciji novih ideja;

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. u svojoj ponudi ima bogat izbor "LEGI" proizvoda različite namjene. Kao ovlašteni zastupnik, sa dugogodišnjim iskustvom i razvijenom saradnjom, cijenjenim kupcima pružamo potrebne garancije na kvalitet proizvoda, koji se već 60 godina ugrađuju u mnogim zemljama svijeta.

Svi proizvodi se ističu kvalitetom i atraktivnim dizajnom, tako da se koriste za ugradnju na površinama različite namjene. "LEGI" ograde djeluju podjednako atraktivno na industrijskim posjedima, privatnim posjedima, gradskim površinama, sportskim terenima i drugim površinama različite namjene. Funkcionalnost je dokazana tokom 60 godina ugradnje u raznim zemljama i podnebljima, a značajna sredstva se ulažu u stalno usavršavanje.

Širok asortiman proizvoda poznatog njemačkog proizvođača je dostupan našim kupcima, po povoljnima cijenama!

 

Iz ponude možete izabrati i proizvode poznate njemačke kompanije "LUTZ", sa kojom "G&Z Trejd" d.o.o. ima ugovor za plasman ograda na području BiH.