LEGI kapije

"LEGI" kapije su vrlo funkcionalno i estetski dopadljivo rješenje za ograde na prostorima različite namjene.

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. u svojoj ponudi ima modele "LEGI" kapija.

Pored "LEGI" kapija, izrađujemo vlastite kapije po narudžbi, po povoljnim cijenama, prema dimenzijama otvora.

U ponudi se nalazi nekoliko modela kapija:

· Samonosive kapije, jednokrilne;
Jednokrilne kapije se izrađuju za širinu otvora do 5 metara.

· Samonosive kapije, dvokrilne;
Dvokrilne kapije se izrađuju za širinu otvora do 10 metara.

· Klizne kapije na šini, bez motora i sa motorom;
Postavljaju se na otvorima gdje klasično krilo kapije nema dovoljno prostora za otvaranje i zatvaranje. Preporučuju se na prostorima gdje su zahtjevniji propisi za osiguranje objekata. Ramovi su stabilni, sa jakim ivicama, čime se sprečavaju oštećenja. Prema potrebi, može se ugraditi signalna oprema, daljinski upravljači za električne kapije i mnogo drugih zanimljivih i funkcionalnih dodataka.

· Klizne kapije samonosive;
Koriste se na otvorima gdje se ne može ugraditi šina ili je ugradnja šine otežana. Ram kapije se postavlja na namjenski profil, koji se pokreće preko valjka. Valjak je ugrađen u nosivi stub kapije.

Prema narudžbi, kapije se otvaraju s lijeva, s desna, prema vani ili prema unutra, za 180°. Način otvaranja se definiše nakon postavljanja, zavisno od potreba naručilaca i estetskih i drugih zahtjeva ograde i okruženja gdje su ugrađene.

Pravac otvaranja se može promijeniti i nakon postavljanja, zbog jednostavne montaže i konstrukcijskih karakteristika. Stub kapije se može postaviti na lijevoj i desnoj strani, čime se kupcu daje mogućnost izbora nakon postavljanja ograde.

"LEGI" kapije imaju brojne prednosti, od kojih neke ističemo:

· Ekonomična i vrlo sigurna kapija;
· Bezbjedna je za korištenje.
Nema oštrih vrhova, koji mogu dovesti do povreda prilikom korištenja, a svi dijelovi su zaštićeni čime je rukovanje potpuno bezbjedno za korisnike svih generacija, što je posebno važno za najmlađe.
· Ugrađuje se na površine sa raznolikim okruženjem, uz uvažavanje zahtjeva kupca i efikasno uklapanje u stilske karakteristike okruženja;
· Naknadne nadogradnje su vrlo jednostavne;
· Jasan dizajn, sa jasnim linijama omogućava da se kapije vrlo lako uklapaju u različita stilska okruženja, na objektima različite namjene;
· Prema zahtjevu, izrađuju se kapije sa posebnim konstrukcijama;

Jedan originalan LEGI se prepoznaje po kvalitetu!

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/legi/legi-kapije#sigProIdb8589d3d33