LEGI proizvodi

"LEGI" ogradni sistemi su svoje brojne prednosti pokazali na raznim površinama, gdje drugi ogradni sistemi nisu mogli odgovoriti na zahtjeve korisnika. Pokazali su izuzetnu stabilnost, čvrstinu, kvalitet i ekonomičnost.

Izražena funkcionalnost je vrlo brzo stvorila veliko povjerenje korisnika, a zanimljiv dizajn je ograđenim površinama donosio prepoznatljiva stilska obilježja. Svi krajevi rešetkastih ograda se nalaze u unutrašnjosti stuba, tako da na ogradama nema šiljaka i dodataka za pričvršćivanje. Korisnicima se nudi nekoliko modela, čime se omogućava ugradnja originalne ograde kakvu ste tražili.

Preduzeće "G&Z Trejd" d.o.o. u svojoj ponudi ima "LEGI" ogradne sisteme, koji omogućavaju korisnicima da iskažu kreativnost i postave ogradu koja u potpunosti ispunjava najsloženije zahtjeve.

View the embedded image gallery online at:
http://gztrejd.com/legi/legi-proizvodi#sigProId0fdd2febee

Ograde i kapije iz naše pobude su podjednako atraktivne i djeluju vrlo dekorativno na površinama različite namjene. Preporučuju se arhitektima i projektantima koji se bave pejzažnom arhitekturom i uređenjem eksterijera bilo koje vrste objekata. Jednostavna montaža i atraktivan dizajn podstiču kreativnost kod uređenja eksterijera čime se stvaraju vrlo zanimljive sredine za različite aktivnosti.

"LEGI" ogradni sistemi imaju široku primjenu.

· INDUSTRIJSKI POSJEDI

Ogradni sistemi "LEGI" se preko 60 godina ugrađuju na industrijskim posjedima. Specifični tereni sa različitom tvrdoćom zemljišta, različita podneblja sa specifičnim klimatskim karakteristikama, postojeće ograde, različite vrste zaštite, specifični uslovi industrijskih objekata i razni drugi uslovi predstavljaju odgovarajući ambijent u kome su ogradni sistemi iz naše ponude postigli puni učinak.

· SPORTSKI TERENI

"LEGI" ogradni sistemi su ugrađeni na brojnim fudbalskim, teniskim i drugim sportskim terenima i stadionima. Brojni prvoligaški stadioni u Njemačkoj i drugim zemljama imaju unutrašnje i vanjske "LEGI" ogradne sisteme.

· PRIVATNI POSJEDI

Kvalitetne ograde su veoma važne za privatna gazdinstva, gdje se traži fizička zaštita privatne imovine. Pored fizičke zaštite, vlasnici privatnih posjeda očekuju atraktivna rješenja, kojima će ograditi posjed prema vlastitim željama.

· GRADSKE POVRŠINE

Gradske površine različite namjene se često štite ogradama, što je značajno za normalno odvijanje gradskog života. Vrlo frekventne saobraćajnice, zelene površine i druge gradske prostore je ponekad korisno fizički odvojiti, čime se postiže potpuna zaštita površina i gradskog stanovništva. "LEGI" ograde imaju visoku stabilnost, ekonomičnost, jednostavne su za montažu i demontažu, a imaju i brojne druge prednosti. Oštećeni dijelovi od udara vozila i drugih uzroka se brzo i jednostavno mijenjaju, što je posebno važno u gradskim sredinama. Dekorativnost u gradskom okruženju je značajna. "LEGI" ograde su vrlo otporne na vanjske vremenske i druge uticaje, otporne su na zagađenje u gradskim sredinama i ne mijenjaju svoj vanjski izgled duži vremenski period.